Wie ben ik


 
Afbeelding invoegen
 
Mijn naam is Geo Hoogendoorn.
 
Mijn bedrijf 'Plaagdierbeheersing Zuidplas' is gevestigd in Moerkapelle en ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van ongedierte. 
Ik heb ervaring in het non-tox bestrijden van ratten en muizen. Mijn bewijs van vakbekwaamheid heb ik behaald bij het EVM en hierdoor heb ik kennis van oa. HACCP.  Voor het behouden van mijn vakbekwaamheidsbewijs volg ik jaarlijks aanvullende trainingen.
Daarnaast ben ik gecertificeerd door Killgerm Riwa voor het gebruik van het middel Dismate.


Voorkomen beter dan genezen
Ongedierte kan veel schade aanrichten aan gebouwen, percelen en materialen. Daarnaast kan er ook een risico zijn voor de volksgezondheid omdat veel ongedierte ziektes met zich meedragen die gevaarlijk kunnen zijn voor mensen.
Het is daarom van groot belang dat dierplagen voorkomen worden en zo nodig direct bestreden worden.  Op zo'n moment is het goed om te weten dat u kunt rekenen op het specialisme van Plaagdierbeheersing Zuidplas.

   
Verder kijken dan probleem
Bij overlast van ongedierte lijkt het logisch om meteen te bestrijden. Soms is dit inderdaad afdoende.
Maar vaak genoeg is er een onderliggende oorzaak. Bestrijden heeft dan niet zoveel zin.
Zolang het onderliggende probleem niet opgelost is, is de kans groot dat de overlast van ongedierte blijft.
 
Het is voor mij een uitdaging om de oorzaak van de overlast op te sporen en en blijvende oplossing te vinden, zodat het ongedierte geen kans meer krijgt. 
In sommige gevallen zal bestrijding altijd nodig blijven. Maar goede werende maatregelen en een bestrijdingsplan kunnen in dat geval uitkomst bieden. 

Persoonlijke benadering
U kunt van mij een persoonlijke benadering verwachten. Ik ga graag met u om de tafel zitten om samen op zoek te gaan naar werkende oplossingen voor uw persoonlijke situatie. Ik ben flexibel en ga uitdagingen niet uit de weg.
 
Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak 06-25217537 of stuur een email naar info@plaagdierbeheersingzuidplas.nl
 
Integrated Pest Management
Vanaf 2023 geldt voor de bestrijding van ratten en muizen een zogeheten integrale aanpak. Bij Integrated Pest Management worden eerst alle beschikbare preventieve en niet-chemische maatregelen ingezet. Als allerlaatste stap kan een beroep gedaan worden op chemische middelen. Deze aanpak mag alleen door erkende bedrijven worden uitgevoerd en past helemaal in mijn visie en specialisme van het non-tox bestrijden van knaagdieren. 
Vanaf 29-08-2022 is mijn bedrijf gecertificeerd door KIWA voor IPM knaagdierbeheersing. De certificering is gebaseerd op het Handboek IPM-knaagdierbeheersing (HIK)

Afbeelding invoegen
 
 
 
'Samen zetten we knaagdierbeheersing in een nieuw perspectief!'